POWERPLEX

Den innovative profesjonelle behandlingen som fungerer i synergi med alle tekniske tjenester, forbedrer deres kosmetiske effekter og forhindrer skader og brudd på hår.

EKSKLUSIV FORMULA inneholder et innovativt patentert molekyl med naturlig opprinnelse, spesielt designet for å virke på tre hovednivåer, ansvarlig for hårstyrken og skjønnheten.

PERFORMANCE POWERPLEX trenger lett inn i hårskaftet, og skaper nye bindinger med proteinstrukturen. Det beskytter håret og gir ny styrke og vitalitet, reparerer skadede strukturer og forbedrer de kosmetiske effektene av tekniske tjenester.

SIMPLICITY POWERPLEX er allsidig, den spesielle formelen gjør det mulig å bruke den med alle tekniske tjenester, og forbedrer deres ytelser: farge, bleking, kjemisk utretting, perm, spray perm, direkte farge, keratin rette behandling, restaurering.

Den inneholder ikke: konserveringsmidler som frigjør formaldehyd, parabener, ingredienser av animalsk opprinnelse.

POWERPLEX er ideell for behandlet og høysensibilisert hår som krever ekstra beskyttelse og vitalitet.
KRAFT I HÅRET

Kjemiske behandlinger kan endre eller skade keratinstrukturen, forårsake brudd på proteinbindingen og føre til hårbrudd. POWERPLEX beskytter proteinbindingen, helbreder strukturene som er skadet av tidligere behandlinger, og skaper nye bindinger blant aminosyrkjedene.
POWERPLEX er ideell for behandlet og høysensibilisert hår som krever ekstra beskyttelse og vitalitet.

Blekepulver

Oksiderende emulsjon

Lukk meny
×
×

Handlekurv